×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Akvest

Clientul

O fundație solidă începe cu Akvest! Sunt cei care nu construiesc doar case, ci îndeplinesc și vise. Fie că vorbim despre calitatea construcțiilor, a finisajelor sau atenția acordată detaliilor, la Akvest proiectele imobiliare sunt realizate respectând nevoile clienților, cu multă atenție la detalii. La Akvest vei găsi o echipă dornică să creeze relații, să fie aproape de fiecare client și să dezvolte un parteneriat de excepție înainte, în timpul și după încheierea contractului.

Construcția brandului

Înțelegând legătura crucială dintre percepția mărcii și succes, am colaborat cu Akvest pentru a da o față și un nume întregului brand creat și identității vizuale. Printr-un design meticulos, a luat naștere un simbol care împletește inteligent și minimal literele “AKV”. De asemenea, am proiectat o gamă cuprinzătoare de materiale promoționale, inclusiv cărți de vizită, anteturi, plicuri, precum și elemente de rețele sociale, asigurând o prezență coerentă și de impact a brandului pe toate platformele.