×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen Design Arad creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Dr. Dan Stoica

Clientul

Patologia dermatologică trebuie tratată cu înțelegere și răbdare, cheia diagnosticului dermatologic corect fiind studiul și interpretarea corectă a informațiilor furnizate de leziunile cutanate, în paralel cu analiza amănunțită a stilului de viață și a mediului în care trăiește pacientul. Pentru orice afecțiune cutanată, la cabinetul doctorului Dan Stoica vei beneficia de consult de specialitate, de toate investigațiile specifice pentru stabilirea diagnosticului, precum și de tratament specific.

Construcția brandului

Fără pictograme și imagini abstracte, am mers pe un logo tipografic de data aceasta, care să evidențieze esențialul brandului creat. Am ales un font de tip script, care să reflecte semnătura și să dea o senzație elegantă și personalizată a numelui Stoica, iar pentru o armonie mai creativă am ales un font sans-serif clasic pentru cealaltă jumătate a numelui, creând o tipografie impunătoare, distinctă, oarecum casual, susținută de cromatica tradițională a albastrului domeniului și a unui gri discret.