×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Tom Oliver

Clientul

Dacă este timpul să vă actualizați garderoba, Tom Oliver are toate piesele de care are nevoie dulapul dumneavoastră. În magazinul Tom Oliver veți putea alege de la îmbrăcăminte de ocazie, până la pantofi și accesorii pentru a crea ținute adaptate fiecărui eveniment. Achiziționați astăzi, ne puteți mulțumi mai târziu.

Construcția brandului

Ce considerăm că este cel mai important pentru un magazin de haine? Numele. Iar cum aspectul vizual nu se separă niciodată de cel substanțial, numele unui brand de haine trebuie să se contopească cu logo. Cel mai simplu și elegant font și-a pus amprenta în identitatea și materialele digitale din procesul de branding Tom Oliver.