Compară produs

Pubelă din plastic Polar 2×45 L cu ușa în față, compartiment pentru pastile cu dezinfectant

SKU: AFIL1785 Categorie:

Preț (tva inclus)

Produs in stoc

Livrare in 3 zile

garantie inclusa - detalii

transport gratuit

Retur gratuit in 30 de zile - detalii

Dimensiune: 53 x 50 x 93 cm.

Buc./Bax: 2

Greutate: 18.79 kg.

Culoare: galben

Pubela Polar 90L este la îndemână și poate fi plasată oriunde; este realizată în conformitate cu normele HACCP: prin urmare, acesta este recipientul ideal pentru bucătării, restaurante, cantine și toate mediile asociate activităților de prelucrare a alimentelor. Este fabricată complet din polipropilenă, puternică și rotundă pentru o curățare ușoară. Poate fi echipată cu pistoane de absorbție a șocurilor pentru o închidere silențioasă a capacului și cu mai multe accesorii, cum ar fi un coș de plastic multifuncțional, un suport pentru hârtie-rolă și mai multe cârlige diferite pentru a transporta instrumente mici de curățare.

1. Ușa are o deschidere de 250 °, care permite scoaterea și golirea sacului într-un mod practic, reducând eforturile operatorului.

2. Este echipată cu o bară ergonomică și roți de plastic ø 125 mm pentru a manipula mai bine și mai ușor pubela.

3. Capacul are o deschidere de 90 ° Acesta este echipat cu două cârlige care ajută operatorul în timp ce golește pubela.

4. Acesta este echipat cu două cârlige de plastic pentru a fixa sac și compartiment pentru pastilele dezodorizante sau dezinfectante.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Pubelă din plastic Polar 2×45 L cu ușa în față, compartiment pentru pastile cu dezinfectant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *