Compară produs

Găleată din plastic multifuncțională 28 L Prisma

SKU: AFIL1543 Categorie:

Preț (tva inclus)

Produs in stoc

Livrare in 3 zile

garantie inclusa - detalii

transport gratuit

Retur gratuit in 30 de zile - detalii

Dimensiune: 57.5 x 38 x 27 cm.

Buc./Bax: 10

Greutate: 15.92 kg.

Kertec întotdeauna concepe și mărește gama de instrumentelor practice pentru curățenie, la îndemână și compacte, ideale pentru curățarea simplă în medii cu zone de tranzit sau de depozitare reduse. Găleata Kertec Prisma este o versiune dezvoltată și îmbunătățită a găleții tradiționale de 28 de litri, fiind echipată cu un nou mâner dublu transversal construit special pentru a menține și a bloca mânerul în timpul transportului, păstrând astfel uneltele din interiorul găleții stabile și în siguranță. Este disponibilă și cu roți pentru a o transporta cu ușurință.

Prisma poate fi personalizată la cerere prin adăugarea mai multor accesorii ușor de detașat. Accesorii multifuncționale și compartimente pentru depozitarea produselor, pentru curățarea suprafețelor sau pentru spălarea pardoselilor. Alegeți cea mai bună soluție și combinație pentru a vă satisface cerințele de curățenie!

Toate gălețile au o protecție inferioară și o garnitură ergonomică pentru o golire mai ușoară. Acestea pot fi transportate foarte ușor pe toate cărucioarele multifuncționale.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Găleată din plastic multifuncțională 28 L Prisma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *