Compară produs

BIOPACK DEGRESIN

SKU: Nu se aplică Categorie:

Caracteristici detergent

12 ml

100 buc (10x10)

1,6%

pH 10% - 9

Preț296.71 lei

Golește
Cumpara in rate

Produs in stoc

Livrare in 3 zile

garantie inclusa - detalii

transport gratuit

Retur gratuit in 30 de zile - detalii

Degresantul universal super-concentrat BIOPACK DEGRESIN este un produs nou ambalat în capsule solubile în apă care se dizolvă și ajută la reducerea costurilor în domeniul igienei industriale. Acest degresant universal oferă un control mai bun atunci când se utilizează produse chimice, ceea ce se traduce în economii semnificative. De asemenea, capsulele ajută la dozarea substanțelor chimice și elimină necesitatea unor echipamente specifice, evitând manipularea și prevenind riscurile de siguranță.

În plus, capsulele solubile în apă ocupă mai puțin spațiu în depozit și elimină complet containerele de deșeuri. Produsul vine cu doza exact necesară și împiedică scurgerile sau supradozele.

Caracteristici: Degresant super-concentrat sub formă de capsule solubile în apă, potrivit pentru curățarea bucătăriilor și a suprafețelor foarte murdare. Formula sa cu pH neutru nu deteriorează suprafețele, curăță fără a lăsa urme și lasă un parfum plăcut.

Instrucțiuni: Se introduce o capsulă, fără să o deschideți sau să înțepați plasticul, într-un pulverizator de 750 ml, se umple cu apă caldă și așteptați să se dizolve. Pulverizați pe suprafața care urmează să fie curățată, lăsați să acționeze timp de câteva secunde și îndepărtați grăsimea și murdăria cu o lavetă de celuloză sau o lavetă de bucătărie.

Informații suplimentare

Ambalare

12ml

BIOPACK-DEGRESIN

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “BIOPACK DEGRESIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *