Compară produs

BIOPACK SOFTEX

SKU: Nu se aplică Categorie:

Caracteristici detergent

20 ml

100 buc (5x20)

0,2%

pH 7

Preț292.42 lei

Golește
Cumpara in rate

Produs in stoc

Livrare in 3 zile

garantie inclusa - detalii

transport gratuit

Retur gratuit in 30 de zile - detalii

Detergentul de rufe super-concentrat BIOPACK SOFTEX este un produs nou ambalat în capsule solubile în apă care se dizolvă și ajută la reducerea costurilor în domeniul igienei industriale. Acest detergent de rufe oferă un control mai bun atunci când se utilizează produse chimice, ceea ce se traduce în economii semnificative. De asemenea, capsulele ajută la dozarea substanțelor chimice și elimină necesitatea unor echipamente specifice, evitând manipularea și prevenind riscurile de siguranță.

În plus, capsulele solubile în apă ocupă mai puțin spațiu în depozit și elimină complet containerele de deșeuri. Produsul vine cu doza exact necesară și împiedică scurgerile sau supradozele. Disponibil în 100 de capsule de 20 ml.

Caracteristici: Detergent super-concentrat în capsule solubile în apă, potrivit pentru spălarea tuturor tipurilor de haine, atât albe cât și colorate. Penetrează în profunzime fibra, eliminând cu ușurință murdăria și petele. Biopack Softex este delicat cu țesăturile și asigură o prospețime plăcuta și de lungă durată hainelor.

Instrucțiuni: Se introduce o capsulă de Biopack Softex la 6 kilograme de haine. Se introduc hainele in cuva mașinii de spălat, puneți capsula de detergent fără să o deschideți sau să înțepați plasticul și porniți mașina pe programul dorit. Pentru dizolvarea corectă a produsului este foarte important să introduceți capsula de detergent înainte de rufe.

Informații suplimentare

Ambalare

20ml

BIOPACK-SOFTEX

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “BIOPACK SOFTEX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *