×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Athena

Clientul

Athena oferă un pachet complet de servicii de transport și logistică pentru transportul și distribuția mărfurilor dumneavoastră, fiind un furnizor cu experiență cu soluții adecvate întotdeauna. Athena transportă mărfurile în mod fiabil, atât în sistem rutier și aerian, cât și în sistem intermodal, ecologic responsabil și eficient.

Construcția brandului

Un design de logo este esențial pentru implementarea activității de marketing a afacerii dumneavoastră de transport. Aliniind valorile companiei cu domeniul de activare, am comasat 2 elemente cheie pentru o identitate ideală, și anume aripile unei păsări cu litera a, pentru un rezultat de branding memorabil.